نظارت بهداشتی بر ۱۵ میلیون قطعه جوجه در دزفول
رئیس اداره دامپزشکی دزفول اعلام کرد که بیش از ۱۵ میلیون جوجه در مرغداریهای صنعتی شهرستان در سال ۱۴۰۲ با نظارت بهداشتی دامپزشکی پرورش یافتهاند.
محسن ورجاوند افزود: نظارت بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجهگیری شروع شده و تا زمان عرضه در بازارهای مصرف ادامه دارد.
وی اظهار کرد: در این نظارتها، عوامل مخاطرات بهداشتی شناسایی و بررسی شده و برای کنترل این عوامل، اقدامات لازم انجام میشود.
رئیس دامپزشکی دزفول افزود: نظارت بهداشتی در سال ۱۴۰۲ بر روی بیش از ۱۵ میلیون جوجه در مرغداریهای شهرستان توسط کارشناسان این اداره انجام شد.
وی توضیح داد: در دزفول ۱۳۵ واحد پرورش مرغ گوشتی، سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی و یک واحد مرغ تخمگذار فعال هستند.
وی با بیان اینکه رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی باعث ممانعت از بروز بیماریها و ارتقای سطح تولید و استحصال گوشت مرغ سالم میشود، افزود: دزفول تامینکننده ۲۵ درصد نیاز خوزستان به مرغ است.
دزفول علاوه بر ظرفیت تولید مرغ، ظرفیت تولید ماهیان گرم آبی، سردآبی و خاویار نیز دارد.