تامین و بازرگانی:

زنجیره تولید و تامین آرازنوین تجارت گستر طیور، به واسطه تجربه 20 ساله فعالیت در صنعت طیور، همچنین بهره گیری از مدیران بازرگانی و فروش متخصص و مجرب و نیروهای جوان و متعهد، نهایت تلاش خود جهت تامین کلیه نیازهای مشتریان و فعالان صنعت طیور از مرحله جوجه ریزی تا بسته بندی و عرضه محصولات گوشت سفید را می نماید. خدمات قابل ارائه شرکت به همکاران و مشتریان عزیز عبارتند از:

  • کلیه خدمات جوجه ریزی اعم از خرید و فروش جوجه یک روزه و …
  • تامین نهاده، واکسن، دارو و …
  • خرید و فروش مرغ گرم و منجمد و قطعه بندی شده
  • تامین و مشارکت در مزارع پرورش مرغ مادر برای تولید جوجه یک روزه با کیفیت و مرغ گوشتی
  • ارتقای کیفی و خرید مواد ثانویه کشتارگاه ها و محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور.
  • کشتار روز در کشتارگاه شرکت آرازنوین تجارت گستر طیور
  • تولید خوراک آماده طیور در کارخانه شرکت آرازنوین تجارت گستر طیور
  • پرورش مرغ گوشتی در فارم های شرکت آرازنوین تجارت گستر طیور

 

جهت مشاوره و یا انعقاد قرارداد می توانید فرم درخواست مشتریان را که لینک آن در اینجا قرار گرفته شده است را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

مزایای پیوستن به زنجیره تامین در صنعت طیور:

مزایای پیوستن بنگاه های اقتصادی خرد به زنجیره های تامین در صنعت طیور از زبان مهندس شهاب خنجری مدیرعامل زنجیره تامین آرازنوین تجارت:

زنجیره تامین شامل تمام فرآیندهایی است که از تامین مواد اولیه تا تولید، توزیع و عرضه محصولات به مشتریان صورت می‌گیرد. این شبکه شامل تولیدکنندگان، تامین‌کنندگان، ارائه‌دهندگان خدمات لجستیک و خرده‌فروشان است. همکاری مناسب و مدیریت دقیق این زنجیره برای موفقیت هر کسب‌وکاری حیاتی است.

 

به گفته شهاب خنجری مشاور و فعال متخصص در صنعت طیور، از جمله مزایای زنجیره تامین برای بنگاه‌های کوچک عبارتست از:

  1. افزایش بهره‌وری و کارایی: بنگاه‌های کوچک با پیوستن به یک زنجیره تامین، می‌توانند از بهره‌وری بالاتر و کاهش هزینه‌های تولید بهره‌مند شوند. در واقع زنجیره های تولید و تامین در صنعت طیور بعنوان یک فرصت برای پرورش دهندگان مرغ، دامپزشکان، تولیدکنندگان دان آماده طیور و سایر فعالان این صنعت می باشد.
  2. دسترسی به منابع و تکنولوژی‌های پیشرفته: زنجیره تامین صنعت طیور امکان دسترسی به منابع و تکنولوژی‌هایی را فراهم می‌کند که ممکن است برای یک بنگاه کوچک به تنهایی دست‌نیافتنی باشد. بعنوان مثال در زنجیره تامین آرازنوین تجارت و در بخش تولید دان آماده، از جدیدترین تکنولوژی های برتر دنیا جهت تولید دان آماده بر اساس جیره غذایی مناسب و بصرفه استفاده می گردد که میتواند منجر به افزایش سودآوری برای فارم ها و پرورش دهندگان مرغ گوشتی باشد.
  3. کاهش ریسک‌های تجاری: مشارکت در یک زنجیره تامین می‌تواند ریسک‌های مرتبط با تجارت مانند نوسانات قیمتی و کمبود مواد اولیه را که پاشنه آشیل و جزء لاینفک در صنعت طیور می باشد را کاهش دهد.
  4. افزایش قدرت رقابتی:بنگاه‌های کوچک می‌توانند با بهره‌گیری از مزایای زنجیره تامین، در بازار رقابتی بهتر عمل کنند و سهم بیشتری از بازار به دست آورند.

از مهندس شهاب خنجری در مورد مدل ها و استراتژی های موثر در این حوزه پرسیدیم. ایشان با توجه به آنکه مشاور اقتصادی چندین شرکت بزرگ در صنعت طیور می باشند، بر اساس تجربه خود مدل ها و استراتژی های زیر را در پاسخ ارائه دادند:

در صنعت طیور، مدیریت زنجیره تامین نقش حیاتی در افزایش کارایی، کاهش هزینه‌ها، و بهبود کیفیت و خدمات به مشتری دارد. استراتژی‌های زنجیره تامین در این صنعت باید با توجه به ویژگی‌های خاص محصولات، نیازهای بازار و محدودیت‌های تولید شکل گیرند.

مدل‌های کلیدی زنجیره تامین

  1. **مدل جریان پیوسته:** تمرکز این مدل بر افزایش بهره‌وری است و برای محصولات با تقاضای زیاد مناسب است. این مدل برای تولیدکنندگانی که محصولات خود را به صورت مکرر و با تغییرات طراحی اندک تولید می‌کنند، ایده‌آل است.

  

  1. **مدل زنجیره سریع:** برای پاسخگویی سریع و تولیدکنندگانی که خط تولید خود را مرتباً تغییر می‌دهند مناسب است. این مدل برای محصولات مد روز و با طول عمر کوتاه ایده‌آل است.

 

  1. **مدل زنجیره کارآمد:** برای صنایعی با تقاضای پایدار و پیش‌بینی‌پذیر، مانند مواد غذایی یا محصولات خانگی، مناسب است.

 

استراتژی‌های زنجیره تامین

  1. **تدارکات سبز:** تامین کالاها و خدمات به شیوه پایدار و محیط‌زیستی.

  

  1. **لجستیک معکوس:** مدیریت بازگشت و دفع کالا به روشی محیط‌زیستی

 

  1. **ارزیابی چرخه عمر:** ارزیابی تأثیرات زیست‌محیطی یک محصول در کل چرخه عمر آن

 

  1. **استراتژی مشتری محور: تمرکز بر افزایش رضایت مشتری با همسوسازی فرآیندهای زنجیره تامین با نیازها و ترجیحات مشتری

 

همچنین مهندس شهاب خنجری مدیرعامل زنجیره تولید و تامین آرازنوین تجارت در خصوص توسعه و بهبود زنجیره تامین در این صنعت به نکات زیر اشاره نمودند:

– نیاز به تحلیل و ارزیابی فرآیندهای موجود در بخش تولید و پرورش در صنعت طیور و در نهایت یکپارچه‌سازی زنجیره تولید:

در کشورهای توسعه یافته، بخش‌های مختلف صنعت پرورش طیور در هم ادغام شده‌اند و از طریق سیستم کامل پرورشی یا یکپارچه اداره می‌شوند. این شیوه مدیریتی شامل کنترل و فرماندهی تمامی مراحل تولید توسط یک کمپانی یا شرکت است.

– استفاده از تکنولوژی و اتوماسیون برای بهبود بهره ‌وری:

استفاده از فناوری‌های پیشرفته و دانش بنیان در صنعت طیور می‌تواند به توسعه این صنعت کمک کند. این رویکرد شامل به کارگیری فناوری‌های نوین در پرورش و فرآوری محصولات طیور می‌شود که نیازمند تغییر نگرش سنتی به نگرش مدرن در صنعت طیور می باشد.

– اصلاح جیره غذایی برای بهبود پرورش مرغ گوشتی:

اصلاح جیره غذایی و رسیدن به یک جیره غذایی با ضریب تبدیل مناسب قطعا در کمیت و کیفیت محصول نهایی که همان مرغ بسته بندی می باشد تاصیر بسزایی دارد.

– آموزش و توسعه نیروی انسانی:

آموزش تخصصی پرسنلی صنعت طیور در تمام بخش های زنجیره از جمله فارم های پرورش، تولید دان آماده طیور، کشتارگاه ها و غیره از آموزش مدیران تا تمامی پرسنل تاثیر شگفت انگیزی بر سودآوری، جلوگیری از هدررفت، افزایش کیفیت محصول نهایی دارد.

– مدیریت بهینه موجودی:

استفاده از ظرفیت های خالی جهت تولید و پرورش منجر به افزایش بهره وری، سودآوری، اشتغال زایی و کارآفرینی در صنعت طیور می گردد.